· · Komentari: 0

U NJIHOVOJ LOZI ŽENSKO DETE NIJE ROĐENO 138 GODINA: Decenijama su očekivali čudo, a onda su svi zanemeli od ŠOKA (VIDEO)

Nesvakidašnja priča bračnog para- u njegovoj porodičnoj liniji nije bilo ženske dece više od trinaest decenija

1685367201_Porodica-NASLOVNA.jpg
Foto: printscreen/youtube/NEWS CENTER Maine

Kerolin i Endrju Klark bili su van sebe od sreće povodom rođenja njihove ćerkice Odri. Pored radosti zbog proširenja porodice, ovo rođenje je bilo posebno s obzirom na to da nijedna ćerka nije rođena na Endrjovoj strani porodice više od 13 decenija.

Kerolin priznaje da je bila pomalo skeptična kada joj je Endru rekao o ovim posebnostima svoje porodice. Priseća se da je pitala „Kako to misliš?“ i potom istakla da je „šansa 50-50“ sa svakim rođenjem deteta.

Na šta je on odgovorio: „Ne, legitimno, nismo imali devojčicu u našoj direktnoj liniji više od 100 godina.“ Endruova porodica je takođe potvrdila ovu vest, objašnjavajući da i ako su njegovi „stričevi i rođaci imali devojčice“, u njegovoj lozi nije bilo devojke od kraja 19. veka.

Foto: printscreen/youtube/NEWS CENTER Maine

Par je već imao četvorogodišnjeg sina po imenu Kameron kada su pokušavali da imaju još jedno dete. Kerolin je priznala da su se nadali devojčici. Nakon dva pobačaja, par je otkrio da je Carolin ponovo trudna. I u tom trenutku, nije im bilo bitno kog je pola beba, samo su bili zahvalni što su je ponovo očekivali i nadali se zdravoj trudnoći i zdravoj bebi.

U septembru, tokom zabave za otkrivanje pola sa svojom porodicom i prijateljima, Klarkovi su saznali da će dobiti devojčicu. Naime, svi prisutni su posluženi kolačićima, a boja unutrašnje glazure, trebalo je da otkrije kog je pola beba. Na opšte zaprepašćenje svih prisutnih članova porodice, saznali su da je devojčica na putu.

 Foto: printscreen/youtube/NEWS CENTER Maine

Nakon odbrojavanja, Endrju, Kerolin i njihovi gosti istovremeno su zagrizli kolačiće i bili su oduševljeni kada su videli ružičastu glazuru, potvrđujući da očekuju devojčicu. Kerolin se prisetila: „Svi su samo vrištali i skakali u neverici obzirom da im je ovo prvi put u 138 godina da očekuju devojčicu."

Endru je priznao: „ bilo je zaista teško smisliti ime, jer nikada ranije nismo razmišljali o ženskom imenu“.

17. marta rođena je devojčica Odri, koja je porodici donela ogromnu radost. Kerolin je izjavila da je dolazak njene ćerke bio još značajniji jer je bila vredna čekanja i svih borbi sa kojima su se suočili.

Ozarena mama je napomenula: „Tako smo srećni što je konačno ovde i još jednom, što je zdrava i što je sve prošlo u redu prilikom porođaja.“

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.