· · Komentari: 0

Videli ste DUGU USNOVIMA? Podvest vam može poručivati više stvari

Ovaj san obično se smatra dobrim

1685099019_shutterstock_1913078680.jpg
Foto: Shutterstock

Duga je često znak nade, lepote posle oluje, ćup sa zlatom i sreća posle dugog perioda tuge. Za mnoge, duga nosi lično simboličko značenje - predstavlja inkluzivnost i raznolikost, sveobuhvatnu sliku ljubavi i prijateljstva.

Ali šta duga simbolizuje kada se pojavi u vašim snovima?

1. Duhovna veza

Neke kulture gledaju na duge kao na simbol duhovne veze. Snovi o dugama mogu značiti da tražite duboku duhovnu vezu ili da ste na putu ka duhovnom rastu.

2. Promena

Duge su takođe povezane sa transformacijom i promenom. Snovi o dugama mogu biti pokazatelj velike transformacije ili promene koja će se uskoro dogoditi u vašem životu, a san vam možda govori da morate da prihvatite promenu umesto da joj se odupirete.

3. Nada

Duge se često povezuju sa obećanjem i nadom. Snovi o dugama mogu biti pokazatelj da će pozitivno i optimistično biti i u životu na javi.

Ovaj san možda ohrabruje da dobre stvari dolaze i da treba da sačuvate svoju veru.

4. Jedinstvo

Dugine boje se često koriste kao simbol jedinstva i različitosti. Snovi o dugama mogu biti znak da želite da unesete jedinstvo u raznoliku grupu i da se uverite da svako prihvati svoje jedinstvene kvalitete i ličnosti.

5. Kreativnost

Dugine boje su takođe povezane sa maštom i kreativnošću. Sanjati o dugama može značiti da doživljavate vrhunac kreativnosti u svom životu ili da trenutno tražite kreativnu inspiraciju.

6. Emotivno isceljenje

Duge takođe mogu ukazivati na to da ćete rešiti neke sukobe i obaviti emocionalno isceljenje. To znači da ćete se osećati bolje kada se ovaj ciklus završi.

Duga se obično pojavljuje posle kiše, a to je simbol da je tmurno i hladno vreme prošlo i da će sunce početi da sija. Snovi o dugama su isti, a pokazatelj su pozitivne promene u vašem životu.

7. Finansijska sloboda

U nekim kulturama, duge se vide kao simbol finansijskog obilja i prosperiteta. Snovi o dugama mogu značiti da želite da dobijete svoju finansijsku slobodu i da ste na pravom putu kada je to u pitanju, piše Ališa Forneret.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.