· · Komentari: 0
UKUSNO

Žena je odala TAJNI SASTOJAK za savršen prženi krompir - ovo je CAKA

Većina voli da uz neko jelo kao dodatak uzme krompir, ali isto tako, ako nije dobro pripremljen, može vam pokvariti obrok

1597059201_Depositphotos_4565167_s-2019.jpg
Foto: depositphotos

Većina voli da uz neko jelo kao dodatak uzme krompir, ali isto tako, ako nije dobro pripremljen, može vam pokvariti obrok.

Pročitajte još: Ovde suncobran i ležaljke NE PLAĆATE, hrane ima KOLIKO ŽELITE, a za decu je sve BESPLATNO (FOTO)

Pročitajte još: Pitate se kako je raditi u kompaniji INSTAGRAMA? Ova devojka je otkrila sve TAJNE najveće kompanije (VIDEO)

Jedna žena odlučila je da prenese znanje svoje majke i pokaže kako na jednostavan način može da se pripremi savršen hrskavi krompir.Sve što vam je potrebno je krompir, malo ulja i "tajni sastojak" - suve supe od francuskog luka. Definitivno ćete dobiti neodoljivo savršeni ukus. 

Foto: Despositos

- Kada pržite krompir, ogulite ga i stavite u posudu za pečenje. Nabavite supu od francuskog luka i pospite po krompiru, a onda prelijte uljem i pecite. To je jedini način na koji ja sada pečem i verujte da je savršen.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.