Oglas
· · Komentari: 1

Zovu je "ŽENSKI HULK": Ova devojka radi vežbe na "brazilski način" i jača je od većine muškaraca (FOTO)

Fafa Araužo postala je svetski poznata zbog svojih mišića

1660470344_Foto-Pixabay-Printscreen-Instagram-fafafitness11.jpg
Foto: Pixabay, Printscreen/Instagram - fafafitness11
Oglas

Ova devojka iz Brazila trenira svakodnevno i u tome uživa. Takođe, podučava ljude i pomaže im da postignu najbolje rezultate već 25 godina. 

Stekla je veliku popularnost. Na Instagramu je prati pola miliona ljudi, a popularna je i na TikToku, gde postavlja snimke svojih treninga.

Bavi se manekenstvom i često privlači dosta pažnje kada izađe na ulicu. Nejni mišići su uvek u prvom planu, posebno noge, što njoj odgovara i veoma joj j drago zbog toga.

 

Pročitajte još: RIJANA u žiži javnosti: Ovim modnim komadom je iznenadila ljude širom sveta (FOTO)

"Kada izađem napolje, moji mišići dobijaju puno pažnje, posebno noge. I volim to", rekla je Fafa.

 

Ona vodi program za treniranje The Daily Gainz, na kom objavljuje video snimke svog vežbanja.

"Svoj stil treniranja nazivam 'brazilski način' jer su vežbe koje radim puno drugačije od vašeg tipičnog programa vežbanja za dan", dodala je, a prenosi piše Daily Star.

 

@fafafitness11 Brazilan She Hulk at it again 💪🏽😅👀 #fakebody⚠️ #fyp #fafafitness #viral ♬ Barbie Girl GTTG Hardstyle remix - RAGEBLAST

Manekenka je rekla kako je ona dugo radila na svom izgledu, kao i da rezultati ne mogu da se postignu preko noći. Morat ebiti uporni i truditi se kako bi postigli željeni izgled.

"Nema tajne za izgradnju tela iz snova, potrebno je vreme, predanost i doslednost, a time ćete postići svoje ciljeve. Ja obožavam da idem u teretanu i edukujem ljude koje treniram, radim to iz ljubavi", napisala je Fafa.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas