· · Komentari: 0

Najzdraviji način KUVANJA kafe: Sve što treba da dodate je SASTOJAK koji već imate kod kuće

Isprobajte kafu sa sastojkom pomoću kog će ona biti zdravija

1666532029_Foto-Pixabay-kafa-sa-puterom.jpg
Foto: Pixabay

Ova vest obradovaće sve ljubitelje kafe koji uživaju u njenom ukusu i aromi, ali misle da ovaj napitak nije toliko zdrav za njihov organizam.

Kafa pomaže jetri da se oporavi, štiti je od toksina i produžava mladost važnog organa. Ali samo ako skuvate pravu kafu.

Kako se pravilno pije kafa?

Najbolji način za ispijanje kafe za čišćenje jetre je mediteranski. Ujutro pripremite šolju sveže skuvane mlevene kafe bez šećera, a zatim dodajte u nju malog putera. Količina putera koja se stavlja na vrh noža je dovoljna.

Pročitajte još: Nije samo šerpa vode, povrće i meso: Ovo su GREŠKE koje pravimo prilikom kuvanja supe

Najbolje je doručkovati 1 sat nakon šolje lekovitog napitka. Ovako pripremljena kafa je izvrsno sredstvo i ujutru će delovati što je bolje moguće: žučna kesa će se potpuno isprazniti.

Nikakva ciroza, niti holelitijaza nakon takvog redovnog postupka ne ugrožavaju vaše telo. Takođe, kafa sa maslacem pomaže u smanjenju holesterola u krvi i prevenciji je bolesti kardiovaskularnog sistema, tvrde naučnici.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.