· · Komentari: 0

ŽENA SA NAJLEPŠIM NOGAMA NA SVETU: Prema zlatnom preseku, zgodna glumica je na vrhu liste (FOTO)

Idealna dužina nogu je, prema nauci, 1,4 puta veća od gornjeg dela tela

1679822576_noge-naslovna-Profimedia.jpg
Foto: profimedia

Glumica Mišel Kigan ima najsavršenije noge na svetu, po takozvanom zlatnom preseku, piše "The Sun".

Studija psihologa sa Univerziteta u Liverpulu i Univerzitetskog koledža u Londonu otkrila je da je idealna dužina nogu 1,4 puta veća od gornjeg dela tela. Mišel Kigan se može pohvaliti idealnom razlikom u dužini nogu i torza.

Na listi žena iz sveta šou-biznisa koje takođe imaju savršene noge po naučnim kriterijumima našla se i Kajli Minog.

Iako je niska, ova 52-godišnja pevačica ima neverovatno duge noge, čak duže od savršenih proporcija.

Na trećem mestu je Viktorija Bekam, čije su noge, kao što je to slučaj sa Kajli, malo duže od idealne dužine u odnosu na njenu visinu.

Na četvrtoj poziciji je Rita Ora, kojoj su se i te kako isplatile intervencije da bi izgledala privlačno. Osim pomoći stručnjaka za negu lepote, Rita vredno i naporno trenira kako bi izgledala zanosno.

Na listi vlasnica idealnih nogu našla se i Nikol Kidman (53). U odnosu na visinu, njene noge nisu najduže - Kajli Minog ju je pretekla, ali zato Nikol niko ne može osporiti sjajan izgled i u šestoj deceniji života.

Ališa Dikson nije stidljiva kad je reč o pokazivanju fizičkih atributa, a kako ima gotovo savršene noge ne postoji ni razlog zbog kog bi ih skrivala. Svojevremeno je ponela titulu vlasnice najlepših nogu u Velikoj Britaniji.

Laskavu listu zatvaraju Amanda Holden i Keli Bruk koje se, poput ostalih vlasnica idealnih nogu iz ugla nauke, mogu pohvaliti zavidnim karijerama, specifičnom lepotom i šarmom.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU