· · Komentari: 0

Kako izgleda to kada se sastanu DVE IKONE STILA? Jordanska kraljica i najbolje odevena žena sveta ponele vanvremenske komade odeće (FOTO)

Obe dame važe za najbolje obučene žene na svetu.

1634560588_profimedia-0637980911.jpg
Foto: profimedia

Dve ikone stila, jordanska kraljica Rania i Moza Bint Naser, supruga šeika Hamada bin Khalife Al Thanija, sastale su se prošle nedelje u Kataru.

Ove dve dame važe za jedne od najlepšie odevenih žena na svetu, a ovim susretom potvrdile su tu činjenicu.

Mozi su mnogi svetski modni magazini dali titulu najbolje obučene žene, a magazin Vanity Fair uvrstio ju je 2015. godine u Modnu kuću slavnih.

Rania je tokom susreta nosila tamnožutu boju. Odabrala je kombinaciju pantalona i bluze od satena. Ono što je neizbežno da primetimo jeste kroj njenih pantalona. Jordanska kraljica je takođe naklonjena ravnim nogavicama koje su tokom ove godine osvojile žene širom sveta.

Pročitajte još: "Imala je sto posto čistu kožu": Princeza Dajana je OBOŽAVALA da se neguje OVIM suplementom, koji u radnji košta 400 dinara (FOTO)

Foto: profimedia

Moza izgledala izuzetno elegantno u dugačkoj crnoj suknji sa visokim strukom i interesantnoj beloj bluzi sa plavim prugama.

Obe dame vole klasiku i vanvremenske komade garderobe koji su tokom ove sezone zavladali modnom scenom više nego ikada.

Foto: profimedia

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.