Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ХЕЈЛИ БИБЕР ТРУДНА: Показала стомак у венчаници, Џастин пресрећан (ФОТО)

Џастин Бибер и његова супруга, Хејли, очекују прво дете.

1715322789_549dc84f7726124dd4b1a05d19067c2ca0bcee94.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

И након бројних нагађања о трудноћи манекенке, они су лепе вести поделили на својим друштвеним мрежама, а онда су и њихови представници за медије потрвдили вести и рекли да је манекенка у шестом месецу трудноће, пише Пипл.

Пар је поделио видео на коме обнављају завете и тиме поделио трудноћу са светом. Хејли носи дугачку, чипкасту белу хаљину и вео, наглашавајући труднички стомак.

Подсетимо, пар се венчао у септембру 2018. године у Њујорку само два месеца након веридбе. Касније су направили слваље са породицом и пријатељима. 

Они су у последње време често добијали питања о деци, а Хејли је говорила да још увек није спремна да буде мама.

Џастин је дуго говорио да жели да заснује породицу са Хејли:

- Желим онолико деце колико Хејли жели да роди. Волео бих да имам мало племе. Али, да, то је њено тело и шта год жели да ради... Мислим да жели да има неколико - рекао је Џастин 2020. године у емисији код Елен Деџенерес, а на њено питање због чега још увек чекају, Џастин је одговорио:

- Нема проблема. Али мислим да Хејли још увек има неке ствари које жели да постигне као жена, и мислим да ... једноставно још није спремна. И то је у реду - рекао је он тада.

БОНУС ВИДЕО


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas