Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КРИШОМ ЈЕ ИШЛА НА ТЕРАПИЈЕ? Бојана Јанковић је наводно хтела да оде из Београда јер је почео да је гуши

"Бојана је волела да путује, једноставно, волела је живот и била је неко ко не прича о проблемима, чак и кад су превелики"

1714042197_Foto-V.-Danilov-Bojana-Jankovic.jpg
Фото: В. Данилов
Oglas

Недавно преминула водитељка чувене емисије "Сити" Бојана Јанковић пронађена је мртва у стану у Београду, а како смо сазнали, она је месецима заказивала одласке код психолога, ком се поверила да је имала нерешив проблем. Водитељка је са сестром Иваном и другарицама причала да би волела да оде на неколико сеанси због себе јер то сматра врстом менталне хигијене, али никад није потегла причу о томе шта је заправо проблем и с чиме се суочава. Људи су повезали да постоји проблем јер је једном приликом рекла да је Београд гуши и да би волела да живи негде у иностранству.

- Бојана је волела да путује, једноставно, волела је живот и била је неко ко не прича о проблемима, чак и кад су превелики. Увек је могла са свиме да се носи, зато је људима било чудно што хоће код психолога. Ишле су и неке њене другарице, ниједна није имала проблема, али су заказивале управо из тог разлога - да се повере, испричају и тако им буде лакше.

Бојана се распитивала код кога би могла да оде, али је било чудно то што је тражила да не иде код оних код којих иду њене другарице. Вероватно да у неком тренутку не би неко поменуо њене проблеме иако је правило да психолози никад не преносе такве ствари - прича упућен извор и даље наставља:

- Иако је Бојана волела да путује, свима је било чудно то што је хтела да оде на дуже на пут ван земље. Обично организује одлазак с пријатељима или породицом, али сада је први пут хтела да оде сама. Рекла је да је Београд гуши и да би се радо одселила. Сви су мислили да је то само фаза, а сада никад неће ни моћи да сазнају шта је био разлог.

(Република)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas