Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НОВИНАРИ ПИТАЛИ ХАРИЈА ДА ЛИ ЈЕ СРЕЋАН ШТО ЈЕ КОД КУЋЕ: Његов одговор изненадио све - погледајте шта је имао да каже

Принц Хари је допутовао у Велику Британију и од тада је у центру пажње домаћих и страних медија

1715181340_Foto-Profimedia-princ-Hari.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Принц Хари стигао је јуче у Британију због обележевања 10 година Инвицтус гамес. Новинарске екипе дочекале су га након догађаја у центру Лондона, а његова реакција на питање - да ли је срећан што је код куће има велики одјек. Видео те реакције пристиже након што је Чарлс ИИИ решио да се не састане са сином.

"Хари, да ли си срећан то си код куће?", питала је новинарка. "Здраво", поручио је принц Хари са осмехом на лицу, а како је питање поновљено, смех је постајао све гласнији па је син Чарлса ИИИ и принцезе Дајане на крају рекао: "Драго ми је да вас видим".

Некима ће сигурно засметати што није било директног одговора, али чланови краљевске породице ретко то чине у оваквим ситуацијама. Смех је рекао много. "Погледајте ме, срећан сам", потрудио се да остави такав утисак.

Да ли је заиста срећан што је отац превише заузет да се види са њим, како је објашњена одлука краља?

"Као одговор на бројна питања и континуирана нагађања о томе хоће ли се војвода састати са својим оцем током ове недеље у Уједињеном Краљевству, то, нажалост, неће бити могуће због пуног распореда Његовог Височанства. Војвода наравно разуме очев дневник обавеза и разне друге приоритете и нада се да ће га ускоро видети", рекао је портпарол Харија.

Речи "разни други приоритети" тумаче се као пикривени напад на краља Чарлса који даје приоритет свом раду над односном са сином.

Принц Хари биће у Британији до сутра, упутиће се затим у Нигерију где ће га сачекати Меган Маркл која са њим, очекивано није у Лондону. У Африци ће подржати даљу промоцију Инвицтус гамес.

Хари је 2020. престао да обвља службене дужности као и његова супруга. Пар са децом Арчијем Харисоном и Лилибет Дајаном живи у Калифорнији.

Принц је и пре два месеца био у Лондону, видео се тада са оцем кратко у Кларенс хаусу. Одлука краља да се овај пут не сретне са сином оцењује се чак и као његов прекор због свих скандала из прошлости. У међувремену монарх је одао овакво признање сину Вилијаму. Подсетимо, Бакингемска палата је петог фебруара саопштила да краљ има рак, Чарлс ИИИ је 26. јануара оперисан у Лондону због бенигног повећање простате.

(БлицЖена)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas