Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 5. MAJ: Bikovi izbegavajte nepotrebne troškove; Ribe očekuje iznenađenje

Saznajte šta vam tranzit Meseca preko Marsa i Merkura, planeta akcije i biznisa, strasti i flerta, u Ovnu, donosi za nedelju 5. maj

1714897941_shutterstock_2146570531.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec, vladalac privatnog ili porodičnog posla, prelazi preko vašeg vladaoca Marsa i Merkura u vašem znaku donoseći vam rasprave sa ljubavnim partnerom, ali i vanredne troškove. Poslušajte savet jednog Bika. Strelac želi da vas vidi. Opasnost od vode.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Prelazak Meseca preko Marsa i Merkura u 12. kući, upozorava da povedete više računa o tome šta izjavljujete, kao i o odnosu sa saradnicima. Izbegavajte nepotrebne troškove. Jedna Škorpija ne prestaje da razmišlja o vama. Pazite se vrele vode.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Napet aspekt Meseca i vašeg vladaoca Merkura, čini vas sklonim nelogičnim zaključcima i pogrešnim odlukama, naročito ako planirate poslove sa prijateljima. Trebalo bi da poslušate savet jedne Vage. Flert sa Vodolijom. Pazite se za volanom.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec prelazi preko Marsa i Merkura u polju karijere, donoseći vam konflikte i rasprave sa nadređenima i saradnicima. Račice bi trebalo da izbegavaju agresivne muškarce. Strastveni susret sa Škorpijom. Opasnost u saobraćaju.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Naglašen znak Ovna podstiče vašu ambiciju i entuzijazam čineći vas spremnim da se maksimalno angažujete u okviru projekta koji podrazumeva saradnju sa strancima ili stručno usavršavanje. Vaga želi da vas vidi. Nesporazum sa mlađim članom porodice.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Izazovan aspekt Meseca sa Marsom i vašim vladaocem Merkurom u vašem znaku, planetama akcije i biznisa, motiviše vas da se posvetite poslu u vezi sa nekretninama ili građevinskim radovima. Bik vam nudi konkretnu pomoć. Oprez u saobraćaju.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Vladalac vaših partnerskih odnosa, Mars, blizu Merkura u kući tajni i ograničenja, donosi konflikte sa voljenom osobom. Poslušajte savet jedne Vodolije. Slobodne Vage, na nekoj proslavi ili kraćem putu mogu da upoznaju harizmatičnog Lava.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Tranzit Meseca preko astrološke kuće posla, pod uticajem vašeg vladaoca Plutona, donosi vam novac ali i nerviranje, ako često putujete zbog posla. Aspekt sa Venerom i Suncem, nagoveštava susret sa šarmantnom, ali zauzetom osobom, u klubu ili na proslavi.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Aspekti Meseca i vašeg vladaoca Jupitera u polju posla, donose vam uvećanje zarade ako se bavite kreativnim ili zanimanjem u vezi sa sporotm. Napeti aspekt Merkura, koji vlada partnerskim odnosima, donose rasprave sa voljenom osobom. Ovan misli na vas.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Naglašena četvrta astrološka kuća donosi vam zaradu preko saradnje sa osobama iz nemačkog jezičkog područja, naročito ako ste privatnik ili pokrećete porodičnu delatnost. Svađe sa rođacima, a roditeljima sa decom. Opasnost u saobraćaju.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec prelazi preko Marsa i Merkura u vašem polju mentalnog stanja i komunikacija, čineći vas nervoznijim i upozoravajući na opasnost u saobraćaju. Aspekt sa vašim vladaocem Uranom donosi novac preko posla sa nekretninama, organskim namirnicama.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Tranzit Meseca preko polja posla ali i ljubavi, podstiče vašu ambiciju, donoseći vam šanse za uvećanje prihoda, preko saradnje sa strancima iz nemačkog jezičkog područja. Bračni partner vam priprema neko iznenađenje. Rak želi da vas vidi. Kardiovaskularne tegobe.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas