Oglas
· · Komentari: 0

KOD NJIH SE IZ DRUŽENJA RAĐA LJUBAV: Ovi horoskopski znaci se zaljubljuju u svoje NAJBOLJE PRIJATELJE

Da li ste vi među ovim horoskopskim znacima

1716196003_shutterstock_2268319841.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

Uvek su spremni za zabavu, uvek su uz tebe, prolaze s tobom sito i rešeto i važan su deo tvog života - ne zovemo ih uzalud najboljim prijateljima. A pošto s njima osećaš blisku vezu, nije retkost da se prijateljstvo odjednom pretvori u ljubav. Ova četiri horoskopska znaka često se zaljube u svoje najbolje prijatelje…

Ovan

Ovnovi znaju da ih njihova impulsivna i temperamentna priroda često može učiniti pomalo napornim i teškim. Zato uz sebe žele partnera koji ih sto odsto razume i podržava ih - usprkos njihovoj naravi. Ovaj vatreni znak zna da ga najbolji prijatelj prihvata u potpunosti, sa svim prednostima i manama. Nije retkost da se odjednom razvije više osećanja, pa da otkriju veliku ljubav u svojim najdražima.

Blizanci

Blizanci su vrlo aktivni i komunikativni i treba im neko ko ima ista interesovanja i ko se slaže s njima u brojnim aktivnostima. Pa ko bi mogao biti bolji od tvog najboljeg prijatelja? Uvek ima otvorene uši za tebe i uvek je spreman za zabavu. Nije ni čudo što blizanci vole da se zaljube u svog najboljeg prijatelja.

Strelac

Strelci vole svoju slobodu i radije provode vreme sa svojim prijateljima. Pošto imaju ista interesovanja, gotovo uvek mogu nešto spontano da urade s njima ili da zajedno istražuju svet. Ova jednostavnost i lakoća jako impresionira Strelca, pa se lako može dogoditi da se s vremenom zaljubi u svog najboljeg prijatelja.

Vodolija

Vodolije se smatraju bićima koja vole slobodu i osećaju se najprijatnije u vezi kada su na istoj talasnoj dužini s partnerom. Ko najbolje zadovoljava ovaj kriterijum? Najbolji prijatelj, naravno. U njegovom društvu Vodolija može zaista da bude takva kakva jeste. Stoga u potrazi za ljubavlju nije retkost da Vodolija razvije osećanja prema svom najboljem prijatelju. 

Kurir

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas