Oglas
· · Komentari: 0

NAPRAVLJEN IZUZETAK NA EVROVIZIJI 2024. GODINE: Jedna zemlja već zna kada će nastupiti u finalu

Bez obzira na to što se drugo polufinalno veče održava tek danas, jedna zemlja ima tu privilegiju da već zna kada će nastupiti u finalu

1715237714_Foto-Profimedia-Evrosong.jpg
Foto: Printscreen/ JouTube - Eurovision, Profimedia
Oglas

Ove nedelje se održava "Evrovizija 2024" u Malmeu, a pre dva dana održano je prvo polufinale takmičenja u kom je 10 zemalja obezbedilo prolaz u finale.

Večeras se održava drugo polufinale, gde ćemo dobiti još 10 finalista, dok će nakon toga biti odlučeno kojim redosledom države nastupaju u finalu.

Jedna zemlja, međutim, odavno zna koja nastupa u finalu, a nasumičnim žrebom dobili su broj - 1.

U pitanju je zemlja domaćina, Švedska, koja je na ovaj način dobila čast da otvori finalno veče, dok će svi drugi saznati pozicije posle večerašnjeg, drugog polufinala.

Švedsku predstavlja duo Marcus & Martinus sa pesmom "Unforgettable", čiju pesmu smo imali prilike da gledamo prve večeri u lajv prenosu.

Pet zemalja već ispalo iz takmičenja

U finale "Evrovizije 2024" iz prvog polufinala plasirali su se: Srbija, Portugal, Slovenija, Ukrajina, Litvanija, Finska, Kipar, Hrvatska, Irska i Luksemburg.

Dalje nisu otišli predstavnici sledećih zemalja: Poljska, Island, Moldavija, Azerbejdžan i Australija.

Voditelj RTS-a je, inače, u uživo programu u utorak saopštio da će program sa RTS 1 biti prebačen na RTS 2 zbog dolaska Si Đinpinga, predsednika Kine u Beograd, što je već posle nešto više od pola sata emitovanja polufinala i učinjeno.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas