Oglas
· · Komentari: 0

NOVINARI JOJ POSTAVILI PITANJE O BEZBEDNOSTI: Izraelska predstavnica upozorena da ne mora da odgovori, ali je ipak to učinila (VIDEO)

Predstavnica Izraela Eden Golan ušla je u finale najvećeg muzičkog takmičenja "Evrovizija 2024"

1715345582_Foto-Profimedia-Izrael.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Nakon održane druge polufinalne večeri, Eden Golden je na konferenciji za medije odgovarala na pitanja prisutnih, a na jedno je ostala nema i nije izustila ni reč.

Naime, njoj je postavljeno pitanje: "Da li misliš da svojim prisustvom predstavljaš opasnost za sve?, a nju su savetovali da ne mora da odgovori na to pitanje.

Član njenog tima joj je pred svima rekao: "Ne moraš da odgovoriš na ovo ako ne želiš", ali ona je ipak dala odgovor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by wiwibloggs (@wiwibloggs)

- Mislim da smo svi ovde zbog jednog razloga, EBU je poduzeo sve mere kako bi ovo takmičenje bilo sigurno za sve nas. Mislim da je sigurno za sve, inače ne bismo bili ovde - odgovorila je Eden Golan.

Zbog Izraela se digla velika prašina

Digla se velika prašina nakon saopštenja da će Izrael biti deo ovogodišnje "Evrovizije 2024" i još uvek se ne spušta. Predstavnica ove zemlje, Eden Golan, nije prijateljski dočekana u Malmeu, a dokaz tome su bili i zvižduci koje je dobila nakon probe. Ipak, na samom nastupu u polufinalu, njen performans je dočekan ovacijama.

Da podsetimo, na snimku koji se širi društvenim mrežama, na probi za polufinale čuje se publika koja je sve vreme zviždala i skandirala "Oslobodite Palestinu", nakon čega je Eden pobegla iz dvorane.

Inače, Evrovizija ove godine protiče pod senkom rata u Gazi i propalestinskih demonstracija u Malmeu, a predstavnica Izraela dobija i pretnje.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas