Ova biljka raste kao KOROV, a čaj od nje vam može mesečno uštedeti i do 4.000 DINARA!

13. 06. 2020. 000000 11:00

Foto: Depozitfoto

Kad je malo - leči. Kad je mnogo - rastavlja. Otuda i nedvosmislen naziv rastavić za biljku sa kojom možemo da živimo sa zdravim kostima i lepom kožom.

Ova neobična biljka, koja raste na vlažnim livadama, pored potoka i reka, kao korov, jedna je od retkih koja sadrži silicijum. To je mineral koji je važan za zdravlje našeg vezivnog tkiva, kostiju,kože, kose, noktiju.

Pročitajte još: U carskoj Rusiji važio je za IZUZETAN LEK, a izlečio je Čehova i Tolstoja - sada ga možete spremiti sami kod kuće

Rastavić se zato pije svakodnevno mesec dana a zatim se pravi pauza od dva,tri meseca. Tako se pune “magacini”, pa će organizam uzimati kad god mu treba. A treba mu za mnogo važnih funkcija koje obavlja. Kad zaboli kičma, kosti, revnosni hiropraktičar će preporučiti tablete silicijuma za koje treba izdvojiti tri, četiri hiljade dinara.

Čaj od rastavića je bolja kombinacija. On će polako obnoviti elastično vezivno tkivo.

Recept za čaj

Dve kašike rastavića preliti sa pola litra hladne vode. Dodati kašičicu šećera (koji pomaže da se izvuče što više silicijuma) i zagrevati do ključanja.

Pročitajte još: Ovaj napitak ruskih careva MORA da prođe kroz planine, pustinje i stepu, a PROČITAJTE i zašto

Kad provri, kuvati još dva minuta, pa skloniti sa šporeta, poklopiti i ostaviti još pola sata. Procediti i piti u toku dana. Ovaj čaj pije se šest nedelja, pa se pravi sedam dana pauze i ceo postupak se ponovi.