Savršenstvo: Četiri kombinacije boja za auto iz snova (Foto)

Petar Živković

12. 05. 2020. 000000 10:30

Foto:"Porše"

Zajedno sa dizajnerima iz "Razvojnog centra" u Vajzahu (Nemačka) "Poršeova ekskluzivna manufaktura" kreirala je novi koncept interiora za "porše 911".

Kožni interijer, kombinacija novih boja i materijala, uz naravno poštovanje želja kupaca, sada su dostupni za sve modele "poršea 911".

Paket opreme uključuje kožna sedišta napred i nazad, kvalitetne panele na vratima, na drugim delovima kabine i predstavljaju vrhunsko umeće "Poršeove ekskluzivne manufakture".

Foto:"Porše"

- Personalizacija igra veoma važnu ulogu u "Poršeu" - kaže Aleksandar Fabik, potpredsednik "Individualizacije i klasike" u "Poršeu AG".

- Oko 90 odsto svih modela "911" su napravljeni prema željama kupaca, a 25 odsto svih vozila koje isporučujemo širom sveta su prošla kroz našu "Ekskluzivnu manufakturu". Sa novim kožnim interiorom "Ekskluzivne manufakture" kao opcijom mi smo dodali novi kvalitet u ponudi koja ima oko 700 opcija. Trenutno nudimo kombinaciju četiri boje.

Pročitajte još: "Kija Xceed" - krosover nove generacije

Dvobojni enterijer je trenutno dostupan u kombinaciji "bordo crvena/krejon", "crna/škriljac siva", "škriljac siva/islandsko zelena" i "grafitno plava/mohave bež".

Nove kombinacije boja primenjene su na sedištima 2+2 "singl" a upečatljivo su urađeni i obruči upravljača gde je koža štepana ručno. Kožni detalji su i na centralnoj konzoli, na naslonima za glavu ali i na aplikacijama na sigurnosnim pojasevima.

Foto:"Porše"

"Poršeova ekskluzivna manufaktura" nalazi se u Cufenhauzenu. Visoko kvalifikovani i vrhunski obučeni radnici posvećuju punu pažnju svakom detalju, naravno to sve iziskuje i puno radnih sati jer se najveći deo posla obavlja manuelno. 

Foto:"Porše"

U skladu sa zahtevima kupaca "Poršeova ekskluzivna manufaktura" takođe proizvodi limitirane, male serije kombinujući visoko kvalitetne materijale sa modernom tehnologijom izrade koji daju harmonične proizvode.