Zlatan Ibrahimović isprobao svoj "ferari" od dva miliona evra (Video)

Petar Živković

23. 05. 2020. 000000 10:00

Foto:Depositfotos

Švedski reprezentativac, sada u dresu italijanskog Milana, Zlatan Ibrahimović ima, tvrde dobri poznavaoci ovog kontroverznog fudbalera, sjajnu kolekciju super-sportskih automobila.

Pročitajte još:Ovo su idealni automobili za vas prema horoskopskom znaku

Najnoviji biser njegove kolekcije je "ferari monca 2" super-automobil, kabriolet, koji ima početnu cenu od oko dva miliona evra i na čiju se isporuku čeka više meseci.

Ibrahimović, za koga tvrde da ima do sada zarađenih više od 200 ,miliona dolara je sebe počastio ovom poslasticom na četiri točka i jedva je dočekao da ga isproba.

Pročitajte još: Šta voze poznati? Imaju posebne zahteve za automobile, a CENE sežu u beskonačnost! (Foto)

Lepo vreme u Stokholmu i Ibrahimović nije odoleo. A i ko bi da može da sedne za komande ovog lepotana koji može,  zahvaljujućo motoru od 6,5 litara sa 12 cilindara i neverovatnih 810 "konjskih snaga"  da od 0-100 kilometara na čas stigne za svega 2,9 sekundi i od 0-200 kilometara na čas za 7,8 sekundi!

Foto:"Ferarri"

U Švedskoj, na javnim putevima ,teško da će Ibrahimović moći da isproba maksimalnu brzinu ovog "ferarija", od 305 kilometara na čas, ali ako za Italiju bude išao nemačkim autoputevima gde nema ograničenja brzine, eto prilike za nove potoke adrenalina.