Na TAŠNI, na SANDALAMA, ovog leta svuda treba da imate ovaj DETALJ

29. 05. 2020. 000000 19:00

Mašnice u svim bojama Foto: A. M.

Mašnice su lepe, zanimljive, romantične i korisne. One mogu da istaknu lep deo tela, ali i da sakriju onaj koji ne treba pokazivati.

Pročitaje još: GROZNE SU, ali svi će nositi ove SANDALE jer su udobne (Foto)

Mašne se najčešće nose na kosi i mogu da običnu frizuru učine glamuroznom. Takođe, tanka kosa ukrađena mašnom deluje kao da ima veći volumen, a rep ukrašen mašnom uzbudljivije.

Međutim, ovog proleća je zavladala "mašnomanija", pa se nose svuda gde je to moguće. Nose se i na tašnama kao detalj. Mudro odabrana boja mašne može dobro poznatu staru tašnu da učini potpuno novom.

Mašne sa klipsom mogu se zakačiti na sandale i baletanke, ali i na tašnu.

Ipak, sandale i papuče su pravo mesto gde treba zakačiti mašnu. Još jesenas su se u radnjama pojavile baletanke i mokasine sa velikim mašnama koje obuću čine spektakularnom i privlače pogled na lepe noge. Mašne su još lepši detalj na sandalama i papučama, pa ukoliko ne želite da ih kupite - samo zakačite mašne sa klipsom!

 

Pročitajte još: BELI ajlajner i CRVENI karmin, ali i još 6 zanimljivih trendova vladaće ovog LETA

Mašne se jednostavno prave i silikonskim lepkom mogu da se zalepe za svaki deo garderobe. Posebno su atraktivne patike sa mašnama, jer ovog leta niko neće nositi obične, bele "šunjalice".