OVAJ dan ste čekale 18 godina, mi vam pomažemo da ZASIJAJTE

08. 06. 2020. 000000 20:30

Foto: Depozitfoto

Pošto je izvesno da će maturskih proslava uprkos svemu biti, to znači da što pre treba odabrati odevnu kombinaciju za noć koju ćete pamtiti celog života. Cilj je uvek isti - da se tada izgleda što glamuroznije, onako kako ćete zablistati, možda, još samo desetak puta u životu.

Foto: Depozitfoto

Pročitajte još: Žene ženama! Otkrivamo nekoliko TRIKOVA koje će nam svakodnevicu učiniti jednostavnijom (VIDEO)

Odličan izbor su korset-haljine, bilo kratke (koje ćete i kasnije moći da obučete za neki važan događaj), ili potpuno duge.

Ove haljine otkrivaju lepotu ženskih leđa i dekoltea, a korset može da bude klasičan ili asimetričan, što je ove sezone u trendu. Glamurozan efekat ćete postići i dugom suknjom ili haljinom koja je napred kratka, a pozadi duga.

Korset haljina ili dugačka suknja daju glamurozan izgled.

Odlično, a pritom praktičnije rešenje, jeste svetlucavo odelo ili komplet koji se sastoji od pantalona i tunike, izrađen u nijansama plave ili zelene boje. Uz to odaberite jednostavne sandale koje imaju samo dva kaišića (preko prstiju i oko zgloba).

Pročitajte još: GADNO! Žene poludele za novim načinom MANIKIRA: Koriste ŽIVOTINJE

Minimalizam ispratite i nakitom - dovoljne su vam samo jedne, ali efektne minđuše. I frizure su svedene. Dovoljno je da kosu samo pustite da prirodno pada, da je uvijete u nisku punđu kakvu imaju balerine ili, jednostavno, vežete u konjski rep.