ODVRATNO ili ZADIVLJUJUĆE? Ovo je vlasnica najvećih USANA na svetu (FOTO)

Kristina Malešević

06. 06. 2020. 000000 18:30

Foto: Screenshot/Instagram#AndreaIvanova

Studentkinja Andrea Ivanova (23) u protekle tri godine, udvostručila je veličinu usana radeći svaki dan korekcije injekcijama hijaluronske kiseline. Ova zavisnost  ju je do sada koštala više od 3.500 evra.

Pročitajte još: Srpski hirurg otkriva koja je DAMA imala mnogo plastičnih operacija, a vi ni NE SLUTITE!

Ne odustaje. Želi još veće usne, ali i intervencije na drugim delovima tela

Ali neverovatno, Andrea je nestrpljiva i želi još veće usne.

Pročitajte još: Prošlog leta se pojavio stidljivo, ovog će ga nositi SVI

Obožavam pun, lažni izgled. Usne su mi ogromne, i posetila sam svakog estetskog lekara u mom gradu da bih ih dobila toliko velike. Ponekad ljudi daju okrutne komentare, ali ja se osećam seksi pa me ne zanima - objašnjava Andrea.

Andrea živi u Bugarskoj u Sofiji i objašnjava da je njena opsesija počela 2017. godine kada se zainteresovala za lepotu.

Pročitajte još:  Na dan venčanja, mladina mama je uradila NEOPROSTIVU STVAR - o tome se danima priča na društvenim mrežama

- Usne su mi bile tanke i ravne. Želela sam pune usne jer su one moderne. Injekcija hijaluronske kiseline košta oko 220 evra po mililitru kiseline. Zavisna sam od rezultata koji mi daju. Svakog meseca odlazim na dopunske procedure - objašnjava ova sudentkinja.

Andrea kaže da je upoznata sa  zdravstvenim rizicima koji dolaze sa veliki usnama, ali da ih do sada nije imala.

- Do sada nisam imala problema sa usnama. Uvek biram pouzdanog stručnjaka koji će mi aplikovati filere, tako da ne mislim da postoji rizik za moje zdravlje - tvrdi Andrea.

I ona namerava da uđe u još neke hirurške procedure zarad lepote.

Pročitajte još: ŠTIPAJTE, obojte ili čupkajte, ali sredite OBRVE na ova TRI načina

- Želim da imam još estetskih intervenicja na drugom delu tela, na licu i operaciju povećanja grudi - objašnjava ova Instagram zvezda.