Odaberite za sebe pravi: Pogledajte koje KUPAĆE kostime će nositi DAME na plažama ove sezone (FOTO)

11. 06. 2020. 000000 09:45

Foto: Depozit foto

Svako leto donosi nam novu kolekciju kupaćih kostima. Iako mnogi od nas neće kročiti na morske plaže zbog pandemije korona virusa, to ne znači da nov model kupaćeg ne treba da "prošetamo" na gradskim bazenima ili jezerima. Izdvojili smo nekoliko komada koje će dame sigurno nositi ovog leta.

Pročitajte još: Da biste imali novac važno je koje vam je BOJE NOVČANIK, a evo šta znači ako u njemu nađete NEPLAĆENI RAČUN

1. Cvetni kupaći kostimi ne izlaze iz mode već godina unazad. Dame se često odluče baš na ovaj dezen jer se dobro uklapaju u letnje predele. Glumica Brižit Bardo je poznata po tome što je među prvim damama nosila bikini, i to cvetni.

Foto: Depozit foto

2. Animal dezen ne izlazi iz mode tako lako. Za 2020. godinu rezervisan je dezen sa šarama zmije, za koji će se odlučiti hrabrije dame koje vole da izalaze iz okvira. Nećete pogrešiti ukoliko se odlučite za jednodelni kupaći jer ova šara lepo pristaje i na ovom modelu.

Pročitajte još: REKORD! Čik pogodite za koliko je prodat NAJSKUPLJI dijamant na svetu?

Foto: Depozit foto

3. U trendu su ponovo jednobojni kupaći kostimi. Nemojte se iznenaditi ako u izlozima vidite na prvi pogled obične bikini modele jer se ovog leta vraćaju na velika vrata. Najviše ih ima u klasičnoj crnoj i beloj boji, ali tu su još i jarko crveni, zeleni i plavi.

Pročitajte još: MARAMU možemo nositi na različite i POTPUNO JE ZALUDELA ŽENE