Otišla je u bolnicu zbog NEMOGUĆIH BOLOVA, a ono što se desilo 4 SATA KASNIJE ŠOKIRALO JE ČAK I LEKARE

09. 06. 2020. 000000 14:30

Foto: Printskrin / Instagram lizzie_quaah

Lizi Kua, simpatična instruktorka baleta iz Ilinoisa, nedavno je na Tik Toku objavila kratak video koji je vrlo brzo postao viralan, a njena priča raširila se po svetu kao jedan krajnje neobičan primer toga šta život nosi i kako može da se preokrene u trenutku.

Pročitajte još: POGINULA ČITAVA PORODICA: Otac, majka i dvoje dece krenuli na sahranu, pa nastradali (FOTO)

Ona je objasnila kako je pre nešto manje od godinu dana otišla u Hitnu pomoć zbog užasnih bolova u stomaku, a bila je uverena da je razlog tome kamen u bubregu od kog je već patila... No, ispostavilo se da bila daleko, daleko od prave dijagnoze.

Naime, ova 23-godišnjakinja je zapravo imala trudove i četiri sati nakon dolaska u bolnicu ona je na svet donela zdravu devojčicu. Ovo možda ne bi bilo čudno, da je Lizi znala da je trudna!

- Bio je to najgori bol koji sam doživela. Osetila sam jake grčeve u donjem delu leđa i stomaka, kao da me neko iznutra cepa, a ispostavilo se da se baš to i događalo- ispričala je ona.

Pročitajte još: SEĆATE LI se dečaka kog je Anja spasila sigurne SMRTI? Priča dobila neverovatan OBRT (FOTO)

Ova devojka istakla je i kako nije imala predstavu da čeka bebu, pre svega jer nije imala nikakve jasne simptome. Radila je više nego ikada pre, pa se hranila nezdravo i nije postizala da posećuje teretanu, i blagi porast kilograma je pripisala tome. Takođe, uredno je dobijala svakog meseca ciklus, a mislila je da se umor javlja zbog povećanog obima posla.

Osećala sam se kao da me neko cepa iznutra, a ispostavilo se da se upravo to i događalo

Na koncu svega kaže da je porođaj bio najtraumatičnije iskustvo u njenom životu, i da je u tom trenutku doživljavala ono za šta se žene pripremaju devet meseci. Ona nije imala priliku za to.

Pročitajte još: Dan koji niko NEĆE ZABORAVITI: Kada se saznalo da je Medlin nestala svi su gledali U NJENU MAJKU i ovaj DETALJ

- Saznala sam da sam trudna u hitnoj pomoći, a četiri sata kasnije sam se porodila. Nisam dobila epiduralnu jer je bilo prekasno. Proživljavala sam neverovatne bolove, nisam imala pojma hoću li roditi dečaka ili devojčicu, prerano ili u terminu, zdravu ili bolesnu bebu. Morala sam da procesuiram puno toga, a povrh svega sam se porađala- priča Lizi.

Srećom, ova priča je imala dobar kraj - Lizi je rodila zdravu devojčicu, a danas uživa sa ćerkicom i svojim partnerom Šonom Stoksom.