NEZAPAMĆENA SCENA: Dok SNIMA udara u auto iz kog muškarac KUKA! Reakcija prvog RAZBESNELA JAVNOST (VIDEO)

11. 06. 2020. 000000 18:30

Foto: Printskrin / Facebook Podgorički vremeplov

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak udesa, koji je posledica bahate vožnje upravo čoveka koji snima. Snimak je brzo postao viralan i podeljen je mnogo puta.

Pročitajte još: Mrežama KRUŽI snimak iz Crne Gore: Autom prelazi iz jedne u drugu traku, ljudi BESNI (VIDEO)

Naime, na videu se vidi kako muškarac na vozi automobil i snima put ispred sebe. Zatim sustiže drugi auto u koji udara jer, kako se čini i kako se čuje u snimku, nije video zbog telefona.

Vozač koji je izazvao sudar potom izlazi iz automobila, ali sa kamerom koja je i dalje upaljena. Nastavio je da snima, tako da se na snimku može videti i šteta koja je napravljena i reakcija čoveka u čiji je automobil udario.

Pročitajte još: Jedan blizanac je jeo samo VEGANSKU HRANU, a drugi MESO: Posle 4 MESECA rezultati su bili NEVEROVATNI (FOTO)

Na puku sreću, niko nije povređen. Ipak, nedužni čovek izlati iz auta plačući jer ga je nedavno kupio, a na snimku se čuje kako ga krivac teši rečima "Nemoj da plačeš, dobro je da nismo poginuli".

Pročitajte još: Nikada nećete pogoditi ŠTA JEDU KOSMONAUTI: Iako im svemir miriše na ROŠTILJ, nije NI BLIZU toga

Komentari na mrežama su raznoliki. Uglavnom su negativni, poručuju da se ovom vozaču oduzme vozačka dozvola, ali ima i onih koji misle da je u pitanju montaža.