PET modela HALJINA koje NIKADA neće izaći iz mode

13. 06. 2020. 000000 18:30

Foto: Depozit

Klasični komadi haljina nešto su što bi svaka ljubteljka mode trebalo da poseduje. U pitanju su bezvremenski trendovi koji se lako kombinuju sa modernim aksesoarima. NJih možete nositi uvek, bez obzira na aktuelne trendove.

Pročitajte još: HIT u svetu: Kako da SAMI napraviti METALNE ili nokte sa flekom od BENZINA (VIDEO)

Foto: Depozit

Formalna haljina

Model koji možete da reciklirate i po nekoliko puta ukoliko napravite pravi izbor aksesoara i propratnih komada. Ovu haljinu ćete obući u svim onim malo svečanijim prilikama, na devojačkim večerima, venčanjima, poslovnim proslavama. 

Mala crna haljina

Nezamenjiva jer je lako uklopiva u svakoj prilici i može se nadograditi na bezbroj načina.

Pročitajte još: O, NE! U modu se vraćaju VRUĆE MUŠKE PANTALONE i žene NISU SREĆNE zbog toga

Haljina za svaki dan

Dezenirana, na preklop, na bretele sa jednobojnom majicom ispod ili jednostavno vaša omiljena basic haljinica koja ide uz sve: čizme, patike, japanke. Uvek najbolji izbor kada ne znate šta da obučete ili vam iskrsne iznenadan poziv za bioskop ili kafu u gradu.

Poslovna haljina

Ona mahom prati liniiju tela, ima krajnje jednostavan dezen ili ga ni nema, dolazi u neutralnom koloritu, teget, sive, tamno zelene ili crne boje.

Pročitajte još: Jedan trik UŠTEDEĆE vam gomilu novca! Evo kako da znate da li će vam ŠTIKLE biti UDOBNE (Foto)

Maksi haljina

Omiljeni letnji model izgleda pođednako dobro ukoliko ga prošetate na plaži, ali i na putovanjaim, pa čak i u radnom okruženju, kao i tokom večernjeg izlaska. Najlepše su one sa upečatljivim printom.