Jedna je od najpoželjnih glumica, udavala se dva puta, a sada se pojavila njena POTPUNO NAGA FOTOGRAFIJA: Da li znate o kome je reč? (FOTO)

Jelena Blažić

17. 06. 2020. 000000 17:30

Foto: Pixabay

Rođena je u Šerman Ouksu, Kalifornija, a odrasla je u NJujorku. Ćerka je grčko-američkog glumca Džona Anistona i glumice Nensi Dau, ima dva polubrata. 

Pročitajte još: KONAČNO UHVAĆENI ZAJEDNO: Megan Foks je zbog ovog repera ostavila poznatog glumca (FOTO)

Prva pojava u medijima bila je u "Radio Šou Hauarda Sterna", kasnih 80-ih i ranih 90-ih godina prošlog veka. Kada je napustila šou, preselila se u Holivud i dobila je prvu televizijsku ulogu 1990. godine, kada je izabrana za stalnog člana glumačke ekipe kratkotrajne serije Moloj. Iako su joj te uloge bile odskočna daska u karijeri, javnost je zapaža kroz ulogu Rejčel Grin u seriji "Prijatelji". 

Usledile su nominacije za Emi nagradu, čak pet njih. Pobedila je u kategoriji za "najbolju glavnu glumicu u televizijskoj komediji". Za poslednje dve sezone "Prijatelja", dobijala je platu od milion dolara po epizodi. Prema "Ginisovoj knjizi rekorda" iz 2005. godine, Dženifer Aniston je dobila titulu najplaćenije TV-glumice svih vremena, koju je podelila sa ženskim koleginicama iz serije - Kortni Koks Arket i Lisom Kudrou.

Pročitajte još: Tužna ispovest SLAVNE GLUMICE: Učila sam ponovo da hodam, nisam znala da napišem svoje ime!

Bila je udata za Bred Pita i Džastina Terua. Pogodili ste u pitanju je Dženifer Aniston. Slavna glumica pre 25 godina, slikala se potpuno naga, a sada je odlučila da tu fotografiju da na aukciju u humanitarne svrhe. Sav prihod će ići u svrhu prikupljanja donacija protiv korona virusa.