OBJAVLJENA RETKA SLIKA SA VENČANJA! Brena i Boba od kumova dobili POKLON kakav niko nije (FOTO)

Jelena Blažić

18. 06. 2020. 000000 14:30

Foto: Ataimages

Jedan od najomiljenijih bračnih parova, venčao se 7. decembra 1991. godine u hotelu "Interkontinental". U prisustvu preko 500 zvanica, Brena i Boba izgovorili su sudbonosno "da". 

Pročitajte još: P-O-K-I-D-A-L-A! Videli smo Karleušin NOVI IMIDž i kažemo joj SVAKA ČAST (FOTO)

Iako je od venčanja prošlo skoro pune tri decenije, o pojedinim detaljima i dalje se priča, a nedavno su otkrivene i neke stvari za koje javnost nije znala ili se samo retki sećaju.

Foto: Novinska dokumentacija

Pored brojnih sportista, glumaca i pevača, svadbi su prisustvovali i posebni ljudi iz poslovnog sveta, među kojima su bili, direktor "Diskotona" Nenad Bilić i Stanko Terzić, tadašnji direktor PGP RTB-a, kao i direktor Republičke direkcije za robne rezerve sa suprugom poznatom imitatorkom Biljanom Ristić.

Kumovi su bili Boris Beker i Jon Cirijaka, od kojih su mladenci dobili najnoviji "Mercedes". Ono što je malo poznato je i to, da je Dragana Mirković na svadbi Brene i Bobe uhvatila bidermajer, a goste je zabavljala Vanesa Šoškić.

Foto: Youtube Printscreen/Lepa Brena

Pripremljeno je bilo 650 vrsta jela. Veliki broj koktela se služio. Mladenačka torta bila je ogromna na 5 spratova, sa jestivim reketima i gramofonskim pločama.

Foto: Youtube Printscreen/Lepa Brena

Sve pozivnice su imale ugravirane monograme BB. Pevačica je te 1991. godine nosila venčanicu s potpisom čuvene marke "Dior", koju je ova modna kuća specijalno dizajnirala za nju.

Foto: Youtube Printscreen/Lepa Brena

Zbog njihovog venčanja prekinut je i "Dnevnik 2" kako bi se mladenci uključili uživo u program.

Pročitajte još: NIKADA NIJE PRIČALA O OVOME: Dragana Mirković pre Tonija tajno se udala za ovog POZNATOG muškarca

 Preko 4.000 pisama stiglo je na kuću slavnog para, a pokloni su pristizali sa svih krajeva sveta. Tada se spekulisalo da je jedna umetnička slika bila vredna koliko pola svadbenog veselja.