Poznati američki producent izvršio samoubistvo

Jelena Blažić

23. 06. 2020. 000000 17:15

Screenshot Youtube/BBC AMERICA

Kako se navodi, producent je skočio sa 27 sprata luksuzne stambene zgrade u losanđeleškom kvartu u kome je živeo. Mnogi tvrde da je Bing upao u depresiju tokom karantina i da nikako nije mogao da se izvuče.

Pročitajte još:  Preminuo čuveni HOLIVUDSKI reditelj

Kada je od svog dede nasledio 600 miliona dolara, Bing je osnovao produkcijsku kuću Šangari La Entertejment, a prvi visokobudžetni film koji je producirao, bio je 2000. "Uhvati Kartera" sa Silvesterom Staloneom.

Napisao je Klokana Džejka, a kasnije je uložio skoro 100 miliona dolara u film sa Tom Henksom "Polar Ekspres". Navodno je to bila polovina troškova produkcije, a film je kasnije zaradio skoro 300 miliona dolara.

Pročitajte još: Šta će reći kraljevska porodica?! Snima se film o princezi Dajani, a OVA glumica će tumačiti njen lik (FOTO)

Producirao je i "Hotel Noir" 2012., a iste godine se obećao je da će donirati novac u humanitarne svrhe, što je i činio sve do smrti. Iako se nije ženio, imao je dvoje dece. Sina Damiana Harlija sa Elizabet Harli i ćerku koju je dobio sa teniserkom Lisom Boder, Kiru.