Sitnice vas totalno IZNERVIRAJU? Sigurno ste jedan od ovih HOROSKOPSKIH ZNAKOVA

Kristina Malešević

25. 06. 2020. 000000 09:00

Foto: Depositphotos

Svaki horoskopski znak nosi neke zajedničke osobine za sve svoje pripadnike, pa tako i kada je reč o sitnicama koje ih nerviraju. 

Svi se bar jednom dnevno nađemo u situaciji da se iznerviramo, ali neki ljudi se iznerviraju i zbog najmanje sitnice.  Prema astrologiji, određeni horoskopski znakovi poludeće na svaku sitnicu i na najmaeu neprijatnost.

Evo koji su to horoskopski znakovi.

Pročitajte još: Ovaj znak voli DRAMU, a važe za najbolje PRODAVCE MAGLE

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj impulzivnoj i agresivnoj prirodi. Oni su vrlo takmičarski nastrojeni i lako se frustriraju. Kada se suoče sa naprijatnostima i sukobima, reaguju u sekundi i mogu se mnogo naljutiti i zbog sitnice. Ovnovi su ti koje će gužva u saobraćaju najviše iznervirati od svih učesnika koji su se u tom trnutku našli na ulici. 

Pročitaje još: Izdržite do JUNA, jer počela je da vlada VENERA: VEZE će se prekidati i pojaviće se BIVŠE ljubavi, a mnoge će zbog KREDITA boleti glava

Rak

Rakovi su emotivni i osetljivi. Ne treba puno da ih se uznemiri. Rakovi su takođe pesimisti i dosta sumnjičavi. Oni će tokom svađe sa svojim partnerom ili prijateljima napraviti veliku dramu.

Lav

Pročitajte još: Kineski horoskop DRUGI DEO: Kako će godina PACOVA uticati na druge znake?

Lavovi imaju problema sa smirenošću. Oni su glasni i napeti, a čak ih i najmanja sitnica može uznemiriti. Oni će pokrenuti svađu, čak i ako se radi o sitnicama, poput mrlje na majici pozajmljenoj prijatelju. Čak i kada su u javnosti, Lavovi će napraviti veliku scenu oko sitnica.

Škorpija

Škorpije su žestoke i dominantne. Kada stvari ne idu po njihovim planu, postaju ljute i besne. Neki pripadnici ovog znaka mogu čak i postati agresivni. Tokom svađa škorpije će vikati, a ponekad će i razbiti stvari oko sebe.