Potpuna transformacija Bena Afleka: Slavni glumac sad izgleda OVAKO (FOTO)

Jelena Blažić

02. 07. 2020. 000000 14:30

Foto: YouTube printscreen /today

Ben Aflek nakon dužeg vremena izgleda fantastično. Glumac se konačno oslobodio poroka i posvetio sebi i svojoj vezi koja ga je potpuno preporodila. Obrijao je svoju bradu, skratio kosu, smršao i pokazao potpuno novi i dečački imidž.

Pročitajte još: Bio je jedan od glavnih zavodnika u seriji Seks i grad, a DANAS IZGLEDA OVAKO (FOTO)

Uspeo je da se nakon 20 godina oslobodi najvećeg poroka i vidi se da je sada potpuno novi čovek. Alkohol ga je bukvalno uništavao. Mnogi smatraju da je za tu pozitivnu promenu zaslužna mlada glumica Ana de Armas s kojom je holivudska zavoda u vezi.

Ben i Ana upoznali su se na snimanju filma "Deep Water", koji izlazi krajem ove godine, a šuškanja su započela kad su njih dvoje uhvaćeni zajedno na Kubi, odakle je Ana rodom i gde je Ben promovisao film "The Way Back", u kome glumi bivšeg srednjoškolskog košarkaša koji se bori s alkoholizmom.  

Glumci su viđeni kako šetaju Havanom, nakon čega su zajedno ručali u lokalnom restoranu i slikali se sa obožavaocima. Mlada glumica nedavno je dobila ulogu u filmu "No Time to Die", a mnogi smatraju da je i naslednica Sofije Loren.