"Znaš, kupio sam tvoju haljinu": Procurila EMOTIVNA PRIČA o Kobiju Brajantu

12. 07. 2020. 000000 12:30

Foto: Fejsbuk/Kobe Bryant

Popularna glumica Rejčl Mekadams koja je na velikom platnu odigrala lik Ali iz čuvene "Beležnice" Nikolasa Sparksa ispričala je dirljivu priču o nedavno preminuloj legendi NBA lige Kobiju Brajatu. Kako je istakla, Kobi je mnogo voleo "Beležnicu", pa je svojoj supruzi Vanesi poklonio istu plavu haljinu koju je glumica nosila u čuvenoj sceni pri kraju filma.

Pročitajte još: "Pa, gde si bre ti, Mico, nije te bilo neko vreme, evo ti..." O sceni ispred prodavnice u Beogradu BRUJI SRBIJA

U nezaboravnoj sceni na kraju filma, Ali, obučena u svetloplavu haljinu se posvađa sa Noom, nakon čega je usledio čuveni poljubac na kiši. Rejčel se prisetila kako se upoznala sa Kobijem na premijeri filma "Šerlok Holms". Prišao joj je i rekao: "Znaš, kupio sam tvoju haljinu."

Rejčl se na ove reči zbunila, nije znala na šta misli. Da bi joj Kobi objasnio da je kupio svojoj ženi Venesi haljinu koju je ona nosila u filmu "Beležnica". Glumica je bila oduševljena i istakla je kako nije znala da je Kobi ljubitelj filma i takav romantik.

Pročitajte još: Kako je MARAMA Merilin Monro SPASILA pozorište od propasti?