STRAVIČAN PRIZOR! Ako radite od KUĆE, pripremite se da ćete ovako IZGLEDATI za 25 godina (FOTO)

20. 07. 2020. 000000 16:30

Foto: Depozit

Zbog pandemije korona virusa mnogi ljudi bili su prisiljeni da rade od kuće, a neki od njih još uvek imaju takvu praksu. Iako rad od kuće donosi mnoge pogodnosti: duže spavanje, samostalna organizacija radnog vremena, ušteda goriva i udobnost vlastitog doma, takođe uzrokuje i neke negativne posledice.

Pročitajte još: Nekada je GOSPODARIO prestonicama: Još jedan TEHNOLOŠKI BUM otišao u istoriju! (VIDEO)

Uticaj izolacije na izgled

Poslovni stručnjaci iz kompanije DirectlyApply napravili su foto-robot koji bi trebalo da prikaže kako će osoba koja je radila od kuće gotovo ceo svoj život izgledati za 25 godina i ovaj stravičan prizor mogao bi vas proganjati u snovima.

Foto-robotu su dali ime Susan, a njeno stanje oslikava posledice koje izolacija može ostaviti na organizam. Umoran izgled, prekomerna težina, isušena koža, krvave oči, crvenilo i zamagljen vid neke su od karakteristika Susan.

Pročitajte još: Ko se krije iza BAJKE Snežana i sedam patuljaka? Priča devojke po kojoj je nastala STRAŠNIJA je od one koju svi znamo (VIDEO)

Sve se to može izbeći

Stručnjaci upozoravaju da bi ovakav stil života mogao dovesti do gubitka vida i kose, pojave podočnjaka, zadebljanja vrata, a takođe i do poremećaja mentalnog zdravlja, prvenstveno zbog nagomilavanja stresa.

Kako bi se izbeglo ovo stravično predviđanje, potrebno je što više izlaziti na svež vazduh i ne provoditi toliko vremena pred ekranima, prenosi Metro.