Jeste li spremni da putujete u SVEMIR? Postoji PLAN I PROGRAM, a vaše je da se prijavite

20. 07. 2020. 000000 16:00

Foto: Piksabej

Kompanija je prošlog ponedeljka objavila vest da su zvanično potpisali Space Act Agreement govor sa NASA Džonson Space Centrom, kako bi pomogli u kreiranju privatnih orbitalnih putovanja do ISS.

Kao deo ovog ugovora, Virgin Galactic će kreirati novi program za putovanja, koji će omogućiti privatni svemirski turizam i povezati turističke kompanije, organizacije i pojedince koji žele da se otisnu u svemirsku avanturu.

Pročitajte još: TURISTI po ČETIRI puta godišnje putuju na ISTO mesto, evo i ZAŠTO

- Jako smo uzbuđeni zbog saradnje sa Nasom na ovom specijalnom programu, koji nam neće samo dati priliku da koristimo našu platformu, već će ponuditi naše specijalno treniranje Nasi i drugim agencijama - izjavio je Džordž Vajtsajds, CEO Virgin Galactic u zvaničnoj objavi.

Foto: Piksabej

- Na osnovu nenadmašnih nivoa kupaca svemirskih letova koje smo osigurali do danas, ponosni smo što možemo razvijati i dodatno tržište sa ovim ciljem. Želimo da približimo ovu perspektivu brojnim ljudima, a ne samo onima koji imaju duboke džepove - dodao je.

Pročitajte još: Ovo jezero je SVETO, a legenda kaže da se NE OGLEDATE U NJEMU, inače neće biti dobro

Namenjeno je svim ljudima koji su avanturisti u duši i koji žele da vide naš svet iz sasvim druge perspektive, ova prilika će nam dati mogućnost da vidimo sve ono o čemu smo do sada mogli samo da maštamo.