"Svake večeri JECAO mi je u naručju": Robinu Vilijamsu dali POGREŠNU DIJGNOZU, na obdukciji saznali pravu istinu!

Jelena Blažić

11. 07. 2021. 000000 17:30

Foto: YouTube printscreen / Rolf Grace

Robin Vilijams, uvek je bio spreman za smeh i zabavu, a godinu dana pre nego što će sebi oduzeti život, proživljavao je pravi pakao, jer mu je uspostavljena pogrešna dijagnoza.

Pročitajte još: Miloš Biković prozvao Slobodu Mićalović: "Bobo, prase je profesionalnije od tebe (VIDEO)

U novoj biografiji “Robin” autora Dejva Ickofa, otkriveni su do sada nepoznati detalji. Niko nije znao da se glumac suočio sa strašnim zdravstvenim problemima, kao i da su mu lekari pogrešno dijagnostifikovali Parkinsonovu bolest.  Tek tokom obdukcije došlo je do saznanja da zapravo boluje od demencije, retkog oblika degenerativne bolesti.

 

Nije bio svestan da se bori sa neizlečivom bolesti mozga

Robin je bio potpuno nesvestan da se bori s neizlečivom bolesti mozga koja je imala razoran uticaj na njegovo telo. Tokom snimanja filma "Noć u muzeju: Tajna grobnice" u Vankuveru 2014. godine glumac je imao problema s pamćenjem teksta. Patio je od kiseline u želucu, nesanice, slabe probave, gubitka mirisa i imao je poteškoće sa mokrenjem.

NJegova šminkerka i koleginica Čeri Mins, otkrila je kako se Robin osećao poslednjih dana. Ona mu je predložila da se vrati stand-up komediji kako bi si podigao samopouzdanje, ali on je to odbio.

- Na kraju svakoga dana jecao mi je u naručju. Bilo je grozno. Grozno. Samo je plakao i rekao mi da više ne zna da bude smešan - rekla je Čeri za New York Post.

Suzan Šnajder, treća supruga slavnog komičara, 2016. godine napisala je članak za medicinski magazin, a naslov je glasio "Terorista u mozgu moga supruga".

Pročitajte još: Dženifer Lopez i Ben Aflek uhvaćeni u Hemptonsima u najslađem izdanju, a priča se da imaju lepe vesti! (FOTO/VIDEO)

 

- Robin se sve više umarao. Maska bolesnika s Parkinsonovom bolesti bila je uvek prisutna, a glas mu je oslabio. Premor leve ruke sada je bio neprekidan i imao je lagano drhtanje. Mrzeo je što u razgovorima nije mogao da pronađe reči koje je želeo. Imao je grozne nesanice. Počeo je da ima problema s vizuelnim i prostornim sposobnostima, nije mogao da proceni udaljenosti i dubine. NJegov gubitak osnovnog rasuđivanja samo je pogoršao sve - napisala je Suzan.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU