MUŠKARCI, nemojte maštati da je frizura latino ljubavnika u trendu! Evo šta žene nikako NE PODNOSE

Kristina Malešević

26. 07. 2020. 000000 19:30

Foto: Pixabay

Pogrešna frizira u odnosu na crte lice, kvalitet kose i dlake, sklonost kože brzem mašćenju, samo su neki od razloga zbog kojih su neke frizure na muškarcima nedopustive.

Pročitajte još: Mlada dala kumu PRSTEN pre venčanja, a kuma ju je upozorila da ga ODMAH OPERE

Loša frizura učiniće ih vas žene izbegavaju već na prvi pogled. Donosimo listu frizura koje žene mrze i koje bi muškarci trebalo da izbegavaju kako već na prvu loptu ne bi bili odbijeni bez mogućnosti da pokažu svoje prave kvalitete.

Ako muškarci zamišljaju da je duga kosa privlačna i da liče na latino ljubavnike - varaju se!

Pročitajte još: Baka je htela da sa 6 godina budem PROSTITUTKA, a kad su me SILOVALI, mama je upitala "Dopustila si da ti to BESPLATNO urade?"

Konjski rep

Foto: Pixabay

Ženama ova frizura sugeriše da se radi o buntovniku i preljubniku, umesto o obazrivom ljubavniku, dok mnogi muškarci misle potpuno suprotno. Iako u latino sapunicama najbolji ljubavnici nose ovakve frizure, ipak one u stvarnom svetu nikako nisu dobrodošle.

Zalizano unazad

Pročitajte još: "Moji sinovi su jeli PARADAJZ": Miona je napravila POVRTNJAK KRAJ SAVE, a ovo je njena PRIČA

Popularna mafijaška frizura odavno je izašla iz svih mogućih trendova i stilova. Osim toga, njen neprestano vlažan izgled samo produbljuje pojam i doživljaj ljigavosti. 

Razdeljak

Razdjeljak na sredini koji podseća na zavese izgleda previše dečački nakon što muškarci pređu određene godine. Mnogi se zapravo vode mišlju da tako izgledaju mlađe, ova frizura definitivno nije pravi način za to. Jedino što muškarci time postižu je da stvore utisak da teže za izgledom nekog pevača iz zaboravljenih dečačkih bendova iz devedesetih godina.

Pročitajte još: Žene, ne prihvatajte muževljevo PREZIME! U suprotnom ćete MANJE NOVCA zarađivati

Zalizano na stranu

Ovo je jedan od najužasanijih pokušaja da se prekrije ćelavost, koju danas realno koriste samo još umirovljenici koji imaju problema sa alkoholom. Čak i ako žele da imitiraju Donalda Trumpa, trebaće im mnogo više od toga, ali i spremnost da prihvate kritiku da im je frizura - neprihvatljiva.

Pročitajte još: Muškarci PARKIRAJU auto za 15 sekundi, ali ŽENE su ipak bolje U OVOJ STVARI

Duga kosa

Prema ženskom stanovištu, sve što prelazi bradu može izgledati masno i neuredno, posebno na muškarcima, koji su aktivni. Istina je da je nekad duga kosa privlačila žene, ipak vreme rok zvezda je prošlo, a vi sigurno niste nova nada.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU