Dejan Stanković rame uz rame sa Lazom Ristovskim: Legendarni fudbaler DOBIO ULOGU u novoj seriji DRIM TIM

Jelena Blažić

28. 07. 2020. 000000 16:00

Foto: Ataimages

Trener FK Crvena Zvezda, Dejan Stanković nedavno je dobio ulogu u seriji koja će od jeseni početii sa emitovanjem pod nazivom Drim Tim.

Pročitajte još:  KORONA stiže i na male ekrane: Popularna serija "Uvod u anatomiju" u sledećoj sezoni baviće se pandemijom kovida 19

Proslavljeni fudbaler, danima je ulogu uvežbavao na stadionu Trudbenika, u društvu Nenada Milijaša i Lazara Ristovskog. 

- Prvi put sam pred kamerama u ovakvom projektu. Kad vas pozove legenda kao što je Lazar Ristovski, nema odbijanja. Ovo je za mene veliko zadovoljstvo. Znam šta treba da igram. Mislim da je lepo da se ispriča jedna ovakva priča. Imao sam priliku da upoznam jednog od braće Olaverić i mislim da mi je sudio utakmicu kao kadetu. U životu, kao i na filmu, čuda se dešavaju, pa u sportu nije nemoguće da neki mali klub napravi veliki uspeh. Samo ja mogu da igram Dejana Stankovića. Šalim se, naravno da bih dopustio i nekom drugom. Ne znam ko bi mogao da me odglumi. Imam drugare koji su glumci, pa neka se oni dogovore - rekao je u šali fudbaler na konferenciji za medije.

Serija je inspirisana istinitim događajem, koja prati lik fudbalskog fanatika i oca jedanaest sinova – Ilije Ike Srdića.

Pročitajte još: Slavni Ros iz "Prijatelja" otkrio DETALJE o specijalnim epizodama serije: Neće biti klasična

Serija će imati 12 epizoda, a pored pored Lazara Ristovskog i Dejana Stankovića, prvi put na filmu pojaviće se i fudbaler Crvene Zvezde Nenada Milijaša. U seriji igraju i Tanja Šojić, Milutin Mima Karadžić, Jelisaveta Orašanin i mnogi drugi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU