Otkriveno zbog čega je Megan Markl IZDALA kraljevsku porodicu

Jelena Blažić

28. 07. 2020. 000000 20:40

Foto: YouTube printscreen /CNN

Slavni par je preko svog PR tima poslao poruku da oni nemaju nikakve veze sa nastanskom knjige "Finding Freedom", iako mnogi ne veruju u to.

Pročitajte još: Prijatelj Bred Pita ubio suprugu i sebe, glumac u ŠOKU

- Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa nisu bili uključeni, a nisu ni učestvovali u nastanku knjige "Finding Freedom". Knjiga se temelji na iskustvima autora kao kraljevskih dopisnika i njihovom nezavisnom izveštavanju - rečeno je u saopštenju. Osim što se sumnja da su s autorima knjige komunicirali preko prijatelja i zaposlenih, jedna je rečenica iz knjige izazvala sumnju da je sama Megan piscima davala izjave. Naime, autori knjige tvrde da su navode iz nje “potvrdila dva izvora”.

U knjizi jedan od izvora govori da je Hari znao da je Megan prava za njega, kao i da je njihova ljubav bila stvarna, a osećanja iskrena. Sve ostalo je buka, dodao je izvor.

- Upravo zbog tih i sličnih izjava mnogi veruju da su Hari i Megan učestvovali u nastanku knjige, koja je unela ozbiljan nemir u kraljevsku porodicu. Izneli su prljav veš i mislim da im sigurno neće biti prijatno da pročitaju neke stvari iz knjige. Tvrde da nisu učestvovali u ovome, ali u to je teško poverovati - rekao je kraljevski dopisnik Mirora.

Pročitajte još: Supruga Džon Travolte preminula nakon duge bolesti

Zanimljivo je i to, da je Megan intervjuu za "Vanity Fair" iz 2017. godine, Megan izjavila, da joj ljudi iz njenog okruženja pomažu da sazna ko je, a da je sve ostalo je "buka".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU