Sanja Marinković POTVRDILA da se razvodi: LJubav više ne živi na istoj adresi

Jelena Blažić

31. 07. 2020. 000000 13:15

Foto: Ataimages

Sanja Marinković nakon deset godina, razvodi se od svog izabranika Aleksandra Uhrina, a kako se navodi, par je podneo papire za razvod.

Pročitajte još:  "Svake večeri JECAO mi je u naručju": Robinu Vilijamsu dali POGREŠNU DIJGNOZU, na obdukciji saznali pravu istinu!

Kako izvor navodi, Sanja i Aleksandar ostali su u dobrim odnosima, kako bi našli najbolje rešenje u odgajanju njihovog sina Strahinje.

- Sanja je nedavno boravila u Rovinju gde je sa sinom i njegovim drugovima uživala u čarima ovog grada. Sa druge strane dogovaraju se oko svih detalja kada je reč o tome kako će i sa kim njihov sin provoditi vreme. Period koji je iza nje, Sanja je iskoristila kako bi se posvetila brojnim projektima -  rekao je izvor blizak voditeljki.

Pročitajte još: Sećanje na LJubišu Stojanovića Luisa: Devet godine od tragične smrti velikog umetnika (VIDEO)

I sama Sanja je putem SMS potvrdila ove vesti: 

- Oduvek sam verovala da je rastanak lek kada ljubav počne da bledi, a ne brak i da svako od nas ima pravo da zavrti novi krug ljubavi. Veoma cenim svoje emocije i svoj mir, zato naša ljubav više ne živi na istoj adresi - odgovorila je voditeljka na pitanje o razvodu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU