Monika iz "Prijatelja" u glavnoj ulozi poznatog ostvarenja: Vraća se na ekrane

Kristina LJubisavljević

05. 08. 2020. 000000 17:40

Foto: Printscreen/You Tube/ George Hovitis

Do sada smo već znali da će svoju ulogu reprizirati Dejvid Arket, da je Nev Kembel u pregovorima za ulogu, a sada je potvrđeno da će i Kortni Koks novinarku Gejl Veders.

Pročitajte još: Uskoro film o PRINCEZI DIANI, niko se nije nadao da će ova glumica igrati GLAVNU ULOGU

Nažalost, jedan član ekipe koji se sigurno neće vratiti je Ves Krejven, tvorac serijala i reditelj prva četiri dela filma, koji je preminuo 2015. u 77. godini. NJega će odmeniti Met Betineli-Olpin i Tajler Giler, reditelji filma Ready or Not. Za scenario su zaduženi Džejms Vanderbilt i Gaj Busik, dok je scenarista prethodnih filmova, Kevin Vilijamson, ovde producent.

Reditelji su izjavili da im je veoma drago što se Kortni Koks vraća ovoj franšizi i kažu da su veliki ljubitelji njenog rada. Mi se nadamo da će dogovor biti postignut i sa Nev Kempbel, a za početak snimanja filma najavljen je kraj ove godine, što znači da premijeru možemo očekivati najverovatnije tokom sledeće godine.

Pročitajte još: GOVOR KIANA RIVSA vredan pažnje: Poručuje ono što svi primećuju, a niko ne govori

Iako je velika šteta što za kormilom novog filma poznatog serijala neće biti legenda horora Ves Krejven, i što će biti čudno gledati film Vrisak od drugih reditelja, nadamo se da će oni uraditi sve kako treba i opravdati očekivanja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU