Ukrajinska manekenka pretučena u Turskoj: Objavila zastrašujuće fotografije (FOTO)

Jelena Blažić

06. 08. 2020. 000000 11:40

Foto: Instagram printscreen/dariakyryliuk

Darija Kiriliuk na društvenoj mreži Instagram, objavila je zastrašujuće fotografije na kojima se nalazi sva u podlivima.

Pročitajte još: "Trenuci samoće će nas vrlo brzo naučiti..." Poslednja PORUKA Isidore Bjelice će se PREPRIČAVATI (FOTO)

Poznata manekenka iz Ukrajine tvrdi da je u jednom turskom odmaralištu došlo do fizičkog obračuna i da je obezbeđenje hotela pretuklo. Masnica na oku i rasečena arkada idu u prilog njenoj priči, a putem društvene mreže odlučila je i da opiše kako je došlo do nemilog događaja.

- Ne želim da ćutim, želim da kažem šta se dogodilo meni, mom dečku i našim prijateljima. Napali sun as čuvari na plaži. Četiri devojke, uključujući mene, udarali su po licu, a momci iz grupe su teško povređeni.

Pročitajte još: Predosetila smrt: Objava Isidore Bjelice tera suze na oči (FOTO)

Ispričale smo sve policiji - navela je Darija,  a potom u drugom postu navela kako Turci ne prihvataju njene optužbe i tvrde da je obezbeđenje samo razdvajalo grupu koja se potukla.

- Ovo je ludo šta oni rade, prvo pretuku mene i mog dečka, a onda njega optuže da me je tukao. Momci koji su me udarili su Mirak i Dada, a dečko je pokušavao da mi pomogne nakon napada panike koji sam dobila - dodala je u postu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU