Evo gde i kada će biti sahranjena Isidora Bjelica

Jelena Blažić

07. 08. 2020. 000000 10:27

Foto: YouTube printscreen /TV Pink

Porodica, prijatelji i svi oni koji su je voleli veoma su potreseni njenim odlaskom, sin Isidore Bjelice otkrio je kada i gde će biti sahranjena poznata spisateljica.

Pročitajte još: RAJ ZA SRBE! Ako OVDE letujete dobijate besplatne ležaljke, suncobrane i peškire, a DVOJE DECE NE PLAĆA NIŠTA

Pročitajte još:  "Bilo je strašno teško, ali moja majka je najveći HEROJ": Lav opisao POSLEDNJE TRENUTKE života Isidore Bjelice

Lav kaže, da je jako teško organizovati sahranu zbog trenutne situacije u zemlji, ali da će svi oni koji su voleli Isidoru, moći od nje da se oproste u subotu.

- Veoma je teško organizovati sahranu u vreme epidemije... Komemoracija će biti održana u subotu u 12 časova u maloj sali Sava centra, dok će sahrana biti istog dana, a moja majka biće sahranjena u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju- rekao je Lav Pajkić.

Pročitajte još: Kako je to kad se raspadaš u nepodnošljivim bolovima... POTRESNI DETALJI iz života Isidore Bjelice

Podsetimo, Isidora Bjelica je preminula u Beogradu u sredu, 5. avgusta u 52. godini od raka, a iza sebe je ostavila supruga Nebojšu Pajkića i decu Lava Grigorija i Vilu Evangelinu. Autor je više od 40 knjiga posvećenih različitim generacijama, i autor više pozorišnih komada i radio drama.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU