ANONIMUSI OTKRILI TAJNU O MISTERIOZNOM UBISTVU: "Zbog ovoga je princeza Dajana morala da umre"

10. 08. 2020. 000000 14:20

Foto: Depozit

Naime, na Tviteru je ova grupa objavila da je smrt princeze Dajane navodno bila daleko veća zavera kraljevske porodice kojoj je pripadala.

Pročitajte još: Ovde suncobran i ležaljke NE PLAĆATE, hrane ima KOLIKO ŽELITE, a za decu je sve BESPLATNO (FOTO)

Hakerska grupa nagoveštava da je kraljevska porodica morala da prikrije svoje tajne i da bi to učinila, oni su navodno planirali da eliminišu princezu Dajanu i da je ućutkaju zavek.

Princeza se 1996. razvela od princa Čarlsa. Pre nego što je prekinula veze sa kraljevskom porodicom, princeza Dajana je zabeležila štetne dokaze o povezanosti trgovine ljudima sa kraljevskom porodicom. Prema navodima ove grupe, princeza Dajana je snimila svedočenje žrtve koja je navodno silovana u Kraljevskom dvoru. I ne samo to, Dajana je takođe pokušavala da dobije više svedočenja žrtava i stvori dokaze o zločinima.

Pročitajte još: Rudar koji ima TRIDESETORO DECE postao milioner: Našao DRAGI KAMEN, a njegova odluka je vredna DIVLJENJA (FOTO)

Pod velom tajne se nalazi cela saobraćajna nesreća u kojoj je preminula princeza Dajana.

Ruža Engleske, kako su sledbenici princezu i zvali, nije preminula u saobraćajnoj nesreći, već je u pitanju navodno ubistvo Dajane, da bi se sprečilo iznošenje dokaza o nezakonitim radnjama kraljevske porodice, otkrivaju Anonimusi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU