Ovakve MASKE još niste videli: Poznata dizajnerka napravila je SENZACIJU, a razlog tome je podsticaj KREATIVNOSTI (FOTO)

12. 08. 2020. 000000 16:00

Foto: Printskrin / Instagram / sophiecochevelou

U mnogim zemljama nakon pandemije korona virusa maske su postale neizostavni deo “opreme” ukoliko izlazite iz kuće. Moraju se nositi u javnom prevozu, javnim ustanovama, šoping centrima, pa čak i na pijaci. Ne čudi zato činjenica da su maske postale ne samo nužni komada zaštite, već i modni dodatk.

Pročitajte još: SRBI čuli i odmah REZERVISALI: Ovaj hotel poseduje SERTIFIKAT KOVID 19, a evo šta to ZNAČI

Ekstravagantni dodaci

Francuska dizajnerka Anne Sophie Cochevelou nije želela samo da uskladi odevnu kombinaciju sa maskom, već se bacila u pomalo ekstravagantne instalacije i stvorila maske inspirisane brojnim likovima i motivima iz pop kulture.

Tako možete naći maske ukrašene Barbikama, ali i lego kockicama, koje će nositi zaisgurno oni najhrabriji.

Pročitajte još: Znate li šta je RENKA? Svakodnevno koristimo taj PREDMET, a ŠAPČANI za njega imaju POSEBAN NAZIV

Inače, dizajnerka od početka pandemije radi u svom domu u Londonu i kaže kako želi da inspiriše ljude da postanu kreativniji kada su u pitanju maske. 

Pročitajte još: Koliko puta ste se po izlasku iz KUĆE vraćali jer ste nešto ZABORAVILI? Da li ste čuli za "EFEKAT PRAGA"

Pročitajte još: "Uzmi i odmah vozi, nema cenkanja": Na Zemunskom buvljaku ima SVEGA, pa i KURS EVRA OD 80 DINARA (FOTO/VIDEO)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU