Ovaj čovek je ČAROBNJAK! Ne postoji RUŽNA ŽENA, već samo NENAŠMINKANA! (FOTO)

22. 08. 2020. 000000 19:00

Perviz Mirzajev je najtraženiji muškarac u Bakuu. Jer, ovaj stilista zna da napravi čudo od svake žene!

Pročitajte još: Suva i oštećena KOSA: Jednostavni saveti FRIZERA za probleme koje svi imamo

Retko koja žena je rođena savršeno lepa, a Perviz smatra da svako lice može da postane prelepo. Ovaj čuveni stilista u Azerbejdžanu gotovo da i ne radi sa mladim lepim devojkama, jer njegov izazov su žene na čijem licu su život i godine ostavile trag.

Podočnjaci i fleke na licu lako se prikrivaju puderom i korektorom. Dobro odabrana senka za oči, maskara, kao i majstorski uobličene obrve mogu da stvore izražajan pogled. Što starija žena - to svetlija šminka - jedno je od najvžanijih pravila. Rumenilo, odnosno šajmer ispravlja neravnine na licu i ističe najleše delove.

Preobražaj Foto: Instagram/ screenshot stilist_perviz_mirzeyev

Kada ste poslednji put stavile karmin? Sjajan karmin će svaka usta učiniti poželjnim, a dobra frizura je pola posla. Naime, ravna kosa tamnih boja čini svaku ženu starijom. Kovrdže i talasi, kao i kosa ofarbana u boju žita sa sa izvučenim pramenovima vatre, stvara iluziju bujne frizure.

Posvetlite i zatalasajte kosu, namažite puder i senku, lepe minđuše i - desiće se magija!

Perviz sa zadovoljstvom radi preobražaje žena koje su izgubile nadu da će postati lepotice i iz svake uspeva da izvuče maksimum. Dok izvlači njihov novi izgled rado im daje savete kako bi mogle kasnije same da ponove čaroban izgled.

Pročitajte još: Najpoznatija RUSKA frizerka živi u BEOGRADU: Najsigurniji način da UNIŠTITE KOSU je da je namažete OVIM!

Sledeći put kada izađete iz kuće nenašminkane - setite se čarolije Perviza Mirzajeva!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJBUKU