Milena Dravić i Dragan Nikolić su se venčali u pauzi za ručak, a kuma im je bila naša proslavljena glumica: Da li znate o kome je reč?

Jelena Blažić

21. 05. 2021. 000000 17:00

Foto: YouTube printscreen /GrandKafaTV

Milena Dravić i Dragan Nikolić važili su za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Venčali su se 1971. godine, a njihova veza bila je jedna od najiskrenijih i najlepših ljubavnih priča.

Pročitajte još: "To je bio najveći udarac u mom životu": Suzana Mančić progovorila o najvećem razočarenju!

Glumački par plenio je svojom pojavom, a o njihovim karijerama suvišno je pričati. Bili su jedni od najpopularnijih i najtraženijih domaćih glumaca. A da im je život bio "kao na filmu", govori i podatak da su se venčali tokom pauze na snimanju filma. Kuma na venčanju im je bila, legendarna glumica Seka Sablić.

Zbog brzog venčanja, nisu imali nijednu sliku, a ostali su zajedno do samog kraja:  - Usred snimanja jednog filma, zamolili smo reditelja da nas pusti na pauzu. Poveli smo i našu kumu Seku Sablić i otišli u opštinu Vračar da se venčamo. Nakon venčanja smo se vratili na snimanje, i nastavili da radimo. Zanimljivo je da nemamo nijednu fotografiju sa venčanja, niko nas nije fotografisao - ispričala je Milena Dravić tokom poslednjeg gostovanja u jednoj emisiji.

Pročitajte još: Snežana Dakić pokazala VITKE NOGE u šestoj deceniji, a ovo je vežba u koju se KUNE (FOTO)

 

Dragana Nikolić preminuo je 2016. godine nakon duge i teške borbe sa opakom bolesti, dve godine kasnije Milena Dravić takođe je preminula posle teške bolesti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU