Čovek doživeo NAPAD PANIKE u avionu, napravio HAOS, posada ga JEDVA SMIRILA(VIDEO)

Jelena Blažić

01. 09. 2020. 000000 18:20

Foto: TikTok printscreen /karlll_

Osobe koje se plaše aviona, često doživljavaju stresne situacije tokom puta. Među njima je i Kar Hadad, koji je doživeo veoma neprijatnu situaciju tokom leta iz Libanona do Kanade.

Pročitajte još: Fotografija dečaka koji plače pored puta UZNEMIRILA REGION, a sada je otkrivena SUROVA ISTINA (FOTO)

Ovaj čovek je na prozoru aviona u kome se nalazio primetio pukotinu koja se pojavila u trenutku dok je on spavao. Kada je otvorio oči i ugledao strašan prizor, dobio je napad panike i odmah pozvao stjuardesu. Ona je dovela pilota, kako bi utvrdio da li ova pukotina može da izazove katastrofu, a svoj video je podelio na Tik Toku.

@karlll_

once upon a time ##fyp ##viral ##plane

♬ How You Like That - BLACKPINK

Karl je u napadu panike zahtevao da se avion prinudno spusti, ali ga je pilot uveravao  da se ne radi o nikakvom ozbiljnijem problemu i da će veoma brzo stići na željenu destinaciju. Putnik tvrdi da je pukotina bila velika i da je avion počeo da gubi na visini, a nakon njegove dojave, kompanija tvrdi da niko od putnika nije bio ozbiljno ugrožen.

Pročitajte još: Devojčica otišla u školu, a oni je vratili kući jer nije imala PRIKLADNE CIPELE!

- Deo o kome se radi je zapravo deo okvira gde se roletna povlači gore-dole. To je plastični deo okvira, a ne važan konstrukcijski dio -  rekli su iz PR službe avio kompanije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU