Volite čašu VINA više, ali i ZDRAVE NAPITKE! Evo kako jedno drugo može da ZALEČI

Kristina Malešević

25. 08. 2020. 000000 20:20

Foto: Depositphotos

Obožavate vino, ali i zdrave, sveže voćne napitke. Možda niste ni svesni da je ovo idealan par uz koji će vam život biti lakši i lepši, a nećeti imati ni problem sa mamaurlukom posle duge večeri sa prijateljima i po kojom čašom više.

Pročitajte još: Istraživanje dalo zastrašujuće rezultate: Rađeno na POLA MILIONA tinejdžera, izdvojeno 8 FAKTORA

Mamurluk je uobičajena pojava nakon noći provedene uz previše alkohola, pa je ovo ključna stvar koju možete izjutra uraditi kako bi spasili svoj dan i izbegli teške glavobolje i umor u što kraćem vremenskom roku. 

Obavezna hidratacija
Kako je alkohol diuretik bitno je uzimanje većih količina vode pre, za vreme i nakon uživanja u alkoholu.Izbegavajte bilo kakva energetska pića. Uzmite pre mineralne vode ili kokosove vode.

Smuti za mamurluk

Pročitajte još: MED bolji u lečenju PREHLADE I KAŠLJA od bezreceptnih lekova

Zaista, postoji recept za smuti napitak za mamurluk.

Kokosova voda, koja pomaže u hidrataciji organizma, protein u prahu koji se može kupiti u gotovo svim radnjama i apotekama, smrznuto bobičasto voće i spanać su neophodni sasatojci za ovaj čudotvorni napitak.

Pročitajte još: KONAČNO: Otkriveno šta je uzrok nepodnošljivog HRKANJA! Ko OVO jede NOĆU STRUŽE

Izmiksujte ove sastojke u blenderu i u napitak dodajte nekoliko kockica leda i povratićete osmeh na lice.

Nakon konzumiranja ovog napitka telo će biti pomalo letargično, bez volje, koncentracije, bez apetita stoga u smuti ubacite malo kumina. On pomaže kod proliva i mučnine, potom cimet koji je bogat antioksidansima i poboljšava nivo šećera u krvi i kurkumu, koja pomaže u rešavanju mamurluka i pomaže regenerisanju jetre.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU