OVAKO se MTV oprostio od glumca Čedvika Bouzmana (VIDEO)

Jelena Blažić

31. 08. 2020. 000000 16:15

Foto: YouTube printscreen /Flicks And The City Clips

Čedvik Bouzman, koji je najpoznatiji po ulozi u filmu "Blek Pantera", preminuo je nakon duge i teške borbe sa rakom debelog creva.

Pročitajte još: Glumica iz Hari Potera otvoreno progovorila o silovanju sa 13 godina

Kolege i prijatelji teško su podneli njegov gubitak, a dodela MTV nagrada, koja je sinoć održana u Americi, upravo je počela odavanjem počasti preminulom glumcu. - Pre nego što krenemo sa muzukom večeras, moramo da popričamo o tragičnom gubitku Čedvika Bouzmana, glumca čiji su strast i talent inspirisali sve sa kojima je došao u kontakt - rekla je i dodala: 

- On je bio pravi heroj, ne samo u filmu, nego u svemu što je radio. NJegova zaostavština živeće zauvek - rekla je voditeljka Keke Palmer, dok je na video bimu išla Čedvikova fotografija. MTV se od glumca oprostio i na svom Tviter profilu gde su prstavili video njegovog govora iz 2018. godine kada je osvojio nagradu za "najboljeg heroja".

- Dobiti nagradu za najboljeg heroja je divno, ali potrebno je istaknuti da su heroji svuda oko nas - rekao je tada glumac, koji je svoju nagradu dao Džejmsu Šavu, koji se te godine obračunao s oružanim pljačkašem u prodavaonici vafla.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU