TREND LETA: Kako nositi POLO u 5 stilskih kombinacija (FOTO)

31. 08. 2020. 000000 20:40

Klasična polo majica dugo je bila sastavni deo opuštene ležerne garderobe.

Zgodna je za odlazak na neformalne sastanke, šetnje sa prijateljima ili kupovinu – u kombinaciji sa farmerkama i jednostavnim pantalonama, izgleda što je moguće praktičnije, a istovremeno se odnosi na sportsku estetiku.

Pročitajte još: Ugledajmo se na naše bake: Napravite prelepe LOKNE uz pomoć TRAKE ZA KOSU (VIDEO)

I iako su u početku majice sa polo kragnom bile sastavni deo istoimenog sporta, u novoj sezoni uticajne dame nose ih ne samo sa sportskim stvarima, već i sa klasičnim predmetima, čineći uobičajene odevne komade drugačijim.

SA ŠORTSEVIMA

Odlično za vruće vreme. Stajling može biti strog ili opušten uz pomoć odgovarajućeg modela šortsa. Što se tiče cipela, nema ograničenja, bilo koji par koji je za vas udoban.

SA XXL SAKOOM

Jedna od najneočekivanijih kombinacija koja će vašu odeću odmah dovesti na novi nivo. Da biste postigli hrabar izgled, bljzer kombinujte sa polo majicom umesto sa klasičnom košuljom.

Pročitajte još: MEJKAP TRENDOVI LETA: Nacrtna geometrija, neonske boje i sjajna koža! (FOTO/VIDEO)

SA TRENERKAMA

Zahvaljujući pandemiji, u svet mode su se vratile ležerne pantalone i trenerke. U kombinaciji sa polo stvarima dobićete najudobniji ležerni izgled za vikend. Međutim, kombinaciju polo majice i trenerke treba dopuniti strožim cipelama, na primer, mokasinama.

SA MIDI SUKNJAMA

Polo sa dugim rukavima u kombinaciji sa ženstvenim midi suknjama stvara romantičan i istovremeno elegantan izgled koji će biti prikladan u gotovo svakom okruženju.

Pročitajte još: Napravite masku KOD KUĆE: BOLJA je od krema sa KOLAGENOM, popunjava BORE i osvežava LICE

SA KOSTIMIMA

Kontrastne igre su najomiljenija tehnika mnogih stilista. Odela se ovog leta nose u kombinaciji sa stvarima sportskog stila. Za opušteni i elegantan izgled, preporučujemo da majicu zamenite polo majicom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU