"Pare su mi služile da se zabavim": Ovo niste znali o Tomi Zdravkoviću

Jelena Blažić

11. 09. 2020. 000000 15:30

Foto: YouTube printscreen /Toma Zdravkovic

Toma Zdravković, ostavio je neizbrisiv trag na našoj estradnoj sceni. NJegove pesme i dalje se pevaju, a postoje i stvari za koje njegovi obožavaoci nisu znali.

Pročitajte još:  Počelo je snimanje FILMA I SERIJE O TOMI ZDRAVKOVIĆU. Ulogu SILVANE ARMENULIĆ tumači ova srpska glumica

Tokom života, Toma je pored toga što je nizao hitove, pomagao i kupovao ljudima kako bi ih usrećio, a voleo je i povremeno da se kocka, ne za pare, već iz zabave, a to je potvrdio i u jednom od svojih poslednjih intervjua: 

- Voleo sam da se igram dobrog čoveka, da ljudima činim: da nekom kupim sto karanfila, jaknu, da načinim neku ludost koja za druge nije normalna. Meni je to prijalo... Pare su mi služile da se zabavim, jer me je sve interesovalo. Ako se nađem u društvu gde su se kockali - i to me je zanimalo.

- Ali, kockam se van sistema. U tim krugovima kažu da sam najveća ovca koja se rodila za kocku, i to je najverovatnije istina. Dok oni igraju za pare, ja se zabavljam. I kad nisam imao para, bio sam miran i srećan...  - rekao je svojevremeno legendarni pevač.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU