Najmlađa i najslađa zvezda Instagrama: Ko je zapravo KUĆNA DEVOJČICA? (VIDEO)

Jelena Blažić

20. 09. 2020. 000000 11:40

Foto: Instagram printscreen /kucna.devojcica

Nikolija Vujović Niki, postala je javnosti poznata zahvaljujući svojoj mami Andrijani, koja svakodnevno putem društvenih mreža objavljuje zanimljive trenutke koje provodi sa svojom ćerkom u Čikagu.

Pročitajte još: Preslatki devojčurak iz serije "Greh njene majke" danas je PRAVA LEPOTICA i izgleda OVAKO (FOTO)

Šarmantna trogodišnja Niki, definitvno je rođena za kameru i spada u najmlađe zvezde Instagrama. Snimci u kojima komentariše situacije koje joj se svakodnevno dešavaju, ali i sebe prava su senzacija. NJeni se pratioci broje u stotinama hiljada, a srca je osvojila snimkom u kome svojoj mami Andrijani objašnjava da neće da obavlja kućne poslove umesto nje i da ona nije njena "Kućna devojčica".

S obzirom da žive u Americi, često imamo priliku da Nikoliju čujemo i kako priča na engleskom jeziku, a njen izgled rastapa bukvalno i najtvrđa srca.

Ova trogodišnjakinja za svoj uzrast veoma je pričljiva i nema problem da i svoju mamu posavetuje, kada "pogreši". Uživajte u najsmešnijim klipovima malene Niki, koju obožava čitav Balkan.

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Da li i vas nekad neko u saobracaju iznervira (pogotovo kada kuca poruke i ne gleda gde vozi)🤷🏽‍♀️ Samo sam prokomentarisala “kreten “,ali zbog toga sam morala 100x da kazem “izvini “🤣🤣🤣Znaci,nema svađe,samo kazes “STA ME BRIGA “ i resis sve probleme 🤣Na kraju cu i da pocnem to da primenjujem🤣🤩🤷🏽‍♀️#majkaicerka #smeh #smehom_protiv_stresa #saveti #saobracaj #zabava #smehdosuza #ljubav #zivot #sreca #pametnica #pricalica #devojcice #devojcica #trigodinice #ceosvet

A post shared by Andrijana 🌸NIKKI’S MOM🌸 (@kucna.devojcica) on

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU